Gul Strøm A/S

gulstromAdresse:

Tagensvej 85
2200 København N
Telefon: 80 20 60 70

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
by Stefan on eltavlen.dk
Snyd og bedrag

Gul strøm har tilmeldt os uden forudgående aftale..

Vi har nu gang i en insigelse, da kundeservice ikke kan se at der skulle være noget galt i at have tilmeldt os efter en telefonsamtale med en sælger, hvor vi indvilgede i at modtage materiale vi kunne læse på.. Vupti så var vi tilmeldt med 6 mdr binding uden underskrift eller noget..

Jeg kan kun give alle andre rådet om at boycutte gul strøm, da deres metoder er bondefangeri

by Stefan on eltavlen.dk
Fuskersalg

Gul strøm har netop oprettet os som kunde og overflyttet os som kunde, uden vores viden/accept..

Kan kun advare imod dette fuskerforetagende

by jens christian mikkelsen on eltavlen.dk
Telefonsalg

må godt nok tilstå at det er ufine metoder når i ikke kan sende et tilbud så man kan tage stilling til det tilbudte, så vidt jeg husker fra jeres telefonsælger har jeg en pris i hovedet på 39 øre per kwh og så de 29 kr per md. det overstiger jo langt det som jeg betaler i dag, så i kan godt slette mit telefon abo med det samme inden der bliver ændret noget. ellers sætter jeg sgu en advokat på.
hilsen
Jens Christian Mikkelsen

by Rune on eltavlen.dk
ikke til at stole på

Er ikke kunde hos dem og bliver det aldrig. har oplevet at blive ringet op at en telefonsælger som gladelig fortalte at jeg kunne spare mange penge ved at skifte og at de ingen gebyrer havde i forhold til mit nuværende elselskab, men at der KUN var et løbende abonnement på 29kr uden binding. men da jeg fik gravet oplysningerne frem af sælgeren og fik tjekket mit nuværende elselskab fandt jeg ud af at jeg betalte 10kr i gebyrer i for hold til de 29 gul strøm ville have i abonnement. altså 19kr dyre om måneden. ps. den ene stjerne jeg har givet er givet for forsøget :p