Natur-Energi A/S

natur-energiAdresse:

Svanevej 12
2400 København NV

Telefon: 70 27 77 80

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 16 reviews
by niels kamper colding on eltavlen.dk
humbug og bondefangeri

Hallo elselskab,hvis jeg skal betale en forsinket regning på 17 dage som er betalt, r det forkert at skulle betale det fulde beløb 2 gange, efter reglerne skal man betale et straf gebyr på ca.100 kr.Det har jeg undersøgt hos min Advokat.Hvis i er i tvivl må vi hellere gå til Forbrugsombudsmanden om skyldsspørgsmålet.I får ikke de penge,det skal jeg nok sørge får.Fra Niels Kamper Colding

by Johnny Jensen on eltavlen.dk
Kundeservice .. ha ha

Jeg har 2 gange prøvet at komme i kontakt med deres kundeservice ( på hjemmesiden står bedst i kundeservice ) det må da være en fortalelse, jeg venter min 20 og lægger på har i mere tålmodighed....

by Andreas Petersen on eltavlen.dk
jeg er ikk ansat af N-E 😉

Jeg kan læse en masse negative beskeder her og nu bliver jeg da selv helt nervøs, men indtil videre har jeg ikk haft nogle problemer med dem. Jeg blev kunde via en gadesælger og jeg fik 4 elsparepærer og en sparestikdåse i velkomstgave. De tager en meget højere kwh pris end indkøbsprisen tilgengæld går 8% af min regning til folkekirkens nødhjælp. Er lige blevet ringet op af gas-el de havde et tilbud om at jeg skulle kun betale indkøbspris men tilgengæld et abonnement på 365 kr om året. Det kunne ikk svare sig for mig så jeg er godt tilfreds med Natur-Energi.

by Claus Nedergaard on eltavlen.dk
Gebyr

Skiftede fra Dong til Naturenergi. Efter ca. 2 år skiftet til andet selskab og har nu fået et gebyr for at skifte før tid på kr. 1500,00. Det er sgu noget svineri og helt utilstedelige arbejdsmetoder. Hold Jer langt væk fra de bondefangere.

by Mikkel on eltavlen.dk
Kun billigt i introperioden

Efter de 6 mdr. intro er den reelle elpris 33 øre pr. kWh ved et forbrug på ca. 4.700 kWh/år.

Det er noget dyrere end de giver sig ud for - bl.a. fordi der er et månedligt gebyr som man ikke kan slippe for.

Kan kun anbefales i de 6 mdr. intro - skynd jer at skifte derefter!

by Katrine Kragh on eltavlen.dk
Kan det passe?

Kan det virkelige passe:
OK: 21 øre kWh fast pris. Intet abonnemnet mdl.
Dong: 37,54 øre kWh fast pris. 12,50 abonnement mdl.
Hvad er det lige jeg ikke har gennemskuet?
Hvis ovenstående passer så skifter jeg.

by Naja on eltavlen.dk
Jeg føler mig snydt

Jeg synes også deres måde at drive forretning på er fup og fidus... Man skriver en kontrakt (på flere år) og da vi nu vil flytte og ikke ønsker at beholde natur-energi koster det os 1500,-
Underlig måde at holde kunder på... Jeg vil fraråde at skifte til natur energi!!

by Tina Sørensen on eltavlen.dk
Fup?!

Jeg blev ringet op for nogle uger siden og spurgt om jeg ville have noget mere energirigtigt og til billigere penge.. Alarmklokkerne ringer ellers ikke for sent hos mig, og da slet ikke da de åbenbart var i besiddelse af mit cpr-nummer, men jeg kan godt se at jeg må have hørt mit elselskab om det imorgen og håbe på det bedste! Jeg er på SU og har absolut ikke råd til at blive (undskyld sproget) taget i røven! håber på det bedste! Og hvad angår de finere kommentarer herinde, så vil jeg sgu æde min hat på at der sidder en håndfuld ansatte fra natur-energi og skriver dem!!

by Robert on eltavlen.dk
Upålidelige

Naturenergi opkræver for aftale ophør før tid.Bindingsperioden var udløbet ved opsigelsen.
Jeg bliver truet via opringninger,sms-er med ekstragebyrer hvis jeg ikke betaler.
De burde stoppes -usmagelig opførsel

by Christian on eltavlen.dk
På grænsen til bedrageri

Jeg har lige talt med en sælger, og det var fup og svindel, på grænsen til bedrageri. Det er jo ikke kun netto-el-prisen der er relevant, da den udgør en meget lille del af din samlede regning for el. Ud over afgifter (som jo ligger fast), er der netto-el-prisen og det enkelte selskabs "gebyrer" (fee), og Natur-Energi har - i mit tilfælde ved en normal husholdning - meget høje gebyrer, højere end den besparelse de lover på netto-el-prisen. Men det regnestykke skal man selv finde ud af, for den smarte sælger vil ikke svare på hvilken betydning det har for den samlede el-regning.

by Marinus E on eltavlen.dk
Super god og hurtig service - God pris

Jeg har kun haft gode oplevelser med Natur Energi. Det var rigtig let at skifte og alt det beskidte arbejde klarede de for mig.

by Morten E on eltavlen.dk
God service og godt for miljøet

Jeg skiftede væk fra DONG og over til Natur-Energi, hvilket har været rigtig godt. Både er prisen super god, men de er (modsat DONG!!!) super gode til servicen - og så er produktet jo rigtig grønt og ægte bæredygtigt.

by Lene on eltavlen.dk
Ingen problemer her 🙂

Dejligt at kunne vælge et selskab med en holdning til miljøet 🙂

by Jens Peter on eltavlen.dk
Flabet og uærlige

Er blevet kontaktet af virksomheden og blev lovet en besparelse på mellem 800 og 1.000 kr. baseret på mit faktiske forbrug og de indkøbspriser, jeg har ved DONG.
Efter at have gennemregnet deres "bevis" er besparelsen nede på ganske få kroner, som meget vel kan blive mindre afhænging af prisen på spotmarkedet.
De siger, de ikke har nogen tillæg på prisen - ups - de har et tillæg på prisen, der er langt højre end det abonnementstillæg DONG har, så selv om de kalder det noget andet, så er dette ene beløb skyld i at besparelsen forsvinder (det er mere end 3 gange større end hos DONG).
Det faktum glemte de lige at fortælle mig.
Dernæst oplyste de priserne til mig ekskl. moms. Og sammenlignede denne pris med prisen fra DONG inkl. moms. Også selv om jeg flere gange fortalte dem, at jeg var privatkunde ved DONG – i betydningen at så SKAL prisen være inkl.
De ringede så tilbage i dag og da jeg fortalte dem dette, svarede fyren "Hvis du ønsker at betale for meget for din strøm, så velkommen med os." hvorefter han afbrød forbindelsen.

Dette må være det flabeste og mest ubehøvlet, jeg har oplevet i flere år.

by Jørgen Povlsen on eltavlen.dk
ADVARSEL PAS PÅ

ADVARSEL dette selskab lyver og er utroværdige, både i deres pris og deres salgs metoder. Den ene stjerne de får burde ikke være der.

by Henrik Strandfelt on eltavlen.dk
SVINDEL PAS PÅ

Jeg blev kontaktet af en sælger fra Natur-Energi A/S som vill sælge mig "billig" strøm. Jeg lyttede pænt men takkede nej da jeg ikke kunne få tilsendt noget skriftligt ( Det var jo derfor det var så billigt !!) Hun tilbyder til sidst at sende "noget" på mail, som viste sig at være en ordrebekræftelse jeg "bare" lige skulle acceptere. Jeg sagde straks NEJ TAK og lagde røret på. Et par dage efter ringer hun igen og siger at vi ikke fik afsluttet den aftale jeg var blevet "sat op på" og at jeg lige skulle bekræfte den !!! Jeg bad hende om ikke at ringe eller skrive til mig igen. Men i dag fik jeg så igen en email om at jeg manglede at bekræfte aftalen. Tænk at et firma der har et så "fantastisk tilbud" ikke vil skrive et par linjer om det i en mail !! SVINDEL Og alle dem der skriver positivt om dem her på siden er sikkert fra Natur-Energi selv