SydFyns Elforsyning A/S

sydfyns elforsyningAdresse:

Fåborgvej 64
5700 Svendborg

Telefon: 6220 1120

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
by Anonymous on eltavlen.dk
Rod i regnskab

Konstant udfordringer med afregning, i 2013 betalt både jeg og mit firma for mit internet. Mærkelige rykker gebyre bliver trukket via betaling service. I November fik vi pludselig en regning med rykker gebyr på både firma internet og el forbrug fordi de ikke havde fået trukket pengene fra vores konto pga deres system fejl. Jeg måtte bruge flere timer på at få rettet deres fejl og undgå at vores internet og el blev lukket.

by Niels Weber on eltavlen.dk
Flinke folk - men rod i alt

Medarbejderne er utrolig flinke at snakke med, og priserne er attraktive. Men samtlige fakturaer er forkerte, heriblandt en på 950.000. Mange forkerte rykkere med gebyrer. Opgav til sidst og skiftede til OK. Her to år efter får vi stadig fakturaer.

by Lone Larsen on eltavlen.dk
Fejl på regninger

Vi har haft SEF siden 1981 og der var stort set ingen fejl i deres regninge,r indtil vi her i marts flyttede til en ny adresse. Så var der fejl i regningerne stort set hver måned og disse fejl resulterede i uberettigede rykkergebyrer som efter flere forsøg, ikke kunne rettes tilbage igen. Jeg har senere oplevet at andre også var blevet trukket beløb som ikke var rigtige. Dette er ikke holdbart så det er nu der skal skiftes til et andet selskab. PS. elprisen som sådan er der ikke noget i vejen med. Det er udelukkende deres måde at håndtere regningerne på at der slår fejl.

by kim berntsen on eltavlen.dk
godt selskab

har haft dem i 8 år og de er i den billiste ende af det hele, har ikke kunnet finde et selskab der var billiger samlet set