Vindstød A/S

vindstoed

Adresse:

Incuba Science Park
Åbogade 15
8200 Århus N.

Telefon: Ingen

Average rating:  
 9 reviews
by jes on eltavlen.dk

Fungere upåklageligt.

by M. on eltavlen.dk
Sparede penge og fik god service

nemt og billigt. tak for hjælpen med min flyting.

by Anders Matzen on eltavlen.dk
Rimelig tilfreds kunde

Jeg kan ikke helt tilslutte mig mig kritikken af Vindstød, men der er plads til forbedringer.Hvis man ikke bruger øjnene og lommeregneren, så -- men det gælder vel alle steder.Har der været problemer, så har jeg kontaktet kundeservice pr. mail -- senest dagen efter har der været svar, endda med et tlf. nr. man kunne kontakte.Ved disse kontakter, såvel mail som ved tlf. samtaler, har medarbejderen været yderst forstående og lyttende til det fremførte, herunder også forslag til at gøre tingene anderledes -- det synes jeg er opløftende.Det kan oplyses at jeg har 7 forbrugssteder tilsluttet Vindstød, med et årligt totalforbrug på ca. 35.000 kwh.

by Tonny Juel on eltavlen.dk
Tilfreds kunde

Har altid været tilfreds med vindstød , ang telefon nr kan jeg leve med det ,skriver jeg til dem så,kommer der næsten altid svar hurtig , de er kun 3 mand , men man skal holde øje med hvad man tilmelder sig ? jeg har fast pris som gælder 4 måneder , hvis man ikke reagere får man evt. pulievind ,som er alt for dyrt , super godt , kan varmt anbefales , andre billiger selskaber gul strøm ovs. har nogle påtrængene sælger , der altid ringer ved spisetid, aldrig vindstød

by Jimmy S. on eltavlen.dk
Noget dyrt

Var kunde hos dem via Elforbundet som i sig selv ikke var nogen god oplevelse, men som sagt var jeg kunde hos Vindstød men fandt hurtigt ud af deres priser var en del dyre end eg f.eks. kunne få via Samenergi.dk

Dertil bryder jeg mig absolut ikke om at modtage mails og jeg nu var sikker på mit skifte, hvis jeg har valgt at skifte er det netop fordi jeg har valgt at skifte..

by Allan Høyer on eltavlen.dk
Bare billigere

Skiftede til Vindstød for snart et år siden, i forbindelse med flytning. Selvom vi nu har næsten dobbelt så meget plads, er selve el prisen, stort set den samme som vi før betalte til Dong.

by Palle Andersen on eltavlen.dk
Vindstød via www.elforbundet.dk - nemt og billigt.

Skiftede til Vindstød A/S via www.elforbundet.dk, hvor vi er mange om at "presse" elpriserne ned. Vindstød gav det bedste tilbud og derfor er jeg nu kunde hos dem. Det er nemt og billigt. Sparede 15% på elprisen = 700 kr. om året i vores husstand. Det er ik' så ringe endda.

by Per Arnmark on eltavlen.dk
Billigt, bæredygtigt og ingen dikkedarer!

Billigt, bæredygtigt og ingen dikkedarer!

by Sarah Nissen on eltavlen.dk
Nemt og billigt

Jeg skiftede til Vindstød fordi jeg gerne ville gøre en forskel. Udover at være mere klimavenlige end jeg var tidligere , så er prisen fra vindstød også lavere, :-).